Harples in Gouda

Foto: Bud Fenker

Joukeline geeft met veel plezier en passie harples aan jong en oud!
Ze heeft een privélespraktijk aan huis in Gouda. In de informele sfeer van een gezellige leskamer geeft zij lessen aan kinderen en volwassenen. Joukeline is in het bezit van zowel een haken- als pedaalharp waarop haar leerlingen les krijgen.

Vanaf ongeveer 6 jaar is het al mogelijk om harplessen te volgen. Tijdens de harplessen wordt er aandacht besteed aan de ontwikkeling van de muzikaliteit, ritme, techniek, samenspel, noten lezen en muziek – en harpgeschiedenis. De harplessen worden afgestemd op de behoeftes en vooral talenten van de leerlingen. Er kan gekozen worden uit een lesduur van 30, 45 of 60 minuten.

Tenminste twee keer per jaar organiseert Joukeline een voorspeelmiddag- of avond, waarop de leerlingen de kans krijgen om samen en alleen het harppodium te bestormen.

Omdat de lespraktijk in het centrum gesitueerd is, is het per auto en openbaar vervoer ook goed te bereiken voor leerlingen uit omliggende plaatsen, zoals Reeuwijk, Haastrecht, Waddinxveen, Moordrecht, Nieuwerkerk aan de Ijssel, Alphen a/d Rijn en Bodegraven.

Fotografie: Bud Fenker

Het is altijd mogelijk om een gratis proefles te volgen! Voor meer informatie over een proefles en de harplessen kunt u mailen naar info@joukelinesizoo.nl of het contactformulier invullen.

Klik hier voor informatie over de tarieven.